looox

Je kent ze vast wel, de welbekende douchegootjes van Easydrain, die mooie rvs douchegoot die volledig in de vloer ligt. Daar is Looox een zusteronderneming van. Een design hotel zonder design badkamers kan niet. Samen met Looox zijn we gaan schetsen om een totaal nieuwe wereld te creëren die een onuitwisbare indruk maakt. Een wereld waar luxe en design samenkomen met eikenhouten materialen, waskommen van keramiek, mineraal marmer met een gelcoat-toplaag en acryl voor de baden. Het resultaat? Badkamers met een fantastisch statement: embrace minimalism.

Over looox

Voel je thuis met LoooX Bathrooms. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor ons. Niet alleen in de badkamer, maar ook bij elkaar. Samen proberen we de mooiste producten te creëren. Van het allereerste idee tot het uiteindelijke resultaat. In veel gevallen begint een idee bij inspiratie. Bij LoooX komt deze inspiratie vaak uit de natuur. De verschillende vormen, kleuren en materialen vind je terug in onze collectie. Zodra het eerste idee vormt krijgt, wordt dit verder ontwikkeld tot een concreet ontwerp.

Hier in Deventer krijgt elk product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot uiteindelijke eindproducten. Wat ons kenmerkt? Wij hebben vrijwel alles in huis. Van meubelmakers tot technici: het complete plaatje. Dit maakt ons ook lekker eigenzinnig. Iets waar we trots op zijn. Even trots zijn we op de producten die ons huis verlaten. Deze producten vinden een nieuwe bestemming, in jouw badkamer of toilet. Ben jij tevreden? Dan wij ook.

Wij voelen ons thuis. Bíj LoooX.

No items found.
partnership

Andere partners

asiades

auping

groen