asiades

Alle meubels van The Lemon Suites zijn ontwikkeld, gedesigned en zorgvuldig geselecteerd voor dit designhotel. Samen met eigenaar Jan-Wout Hulstein - die tevens al de 5e generatie meubeldesigner is - zijn we deze samenwerking aangegaan. Iedere lijn, ieder materiaal en vooral de stoffen zijn allemaal gevoeld om tot een sfeer te komen die verrast, inspireert en verwondert. n weet je wat zo mooi na een overnachting in een van onze suites? Wanneer je uitgecheckt bent, krijg je een pop-up op je scherm waar je doormiddel van een pre-order je interesse kunt achterlaten. Blijk je de enige te zijn? Dan mag je hem voor een zacht prijsje meenemen. Is er meer interesse? Dan starten we misschien wel de fabrieken op om er een limited edition oplage van 100 stuks van te maken.

Over asiades

Asiades ontwerpt, ontwikkelt en produceert stijlvolle eet- en loungemeubelen in Azië. Het creatieve- en verkoopkantoor met een showroom van 3000 m² is ontstaan ​​in het oosten van Nederland, Apeldoorn. In Surabaya bevindt zich de backoffice van Asiades waar lokale accountmanagers en IT-specialisten het bedrijf bijstaan. Asiades is uitgegroeid tot vijf productiefaciliteiten in Azië en groeit nog steeds! Elke fabriek heeft zijn eigen productlijn of producttype. Vier van de fabrieken staan ​​in China; een is gevestigd in Surabaya, Indonesië.

Onze showroom van 3000 m² is een statement op zich; het geeft een goed inzicht in ons bedrijf en het weerspiegelt in feite wie we werkelijk zijn en waar we het hele jaar door voor staan. We noemen het onze 'creatieve tempel'. Hier kunnen we onze collecties tonen in dezelfde sfeer als die we creëren op onze shows. Onze eigentijdse collecties en retail concept zijn voorzien van essentieel point of sale materiaal en wereldwijde selectieve distributie.

We hebben hard gewerkt om te komen waar we nu zijn, maar bovenal doen we ons werk met passie.

No items found.
partnership

Andere partners

auping

looox

groen