Arrangementen

Ga voor een onvergetelijke ervaring.

Bij ons kies je niet een arrangement, maar een ervaring. Een ervaring waar je zelfs jaren later nog eens aan terugdenkt. En dat is precies de reden waarom je vaker bij ons terug gaat komen. Ook als je eigen ideeën of wensen hebt.

The Private Dining

Ervaar luxe zoals je nog maar zelden hebt ervaren. Vanuit je suite neemt onze privé-chef je mee op reis langs diverse gangen. We stappen uit in het hoge noorden, zoeken het soms wat oostelijker, maar doen alles met respect voor de eigen regio. Geniet van de privacy, sta open voor verrassing en laat je meenemen in het verhaal van onze chef.

boek Arrangement

The Lemon Experience

Neem plaats onder de Citroenboom en laat je overrompelen door de gastronomische kunsten van fine-dining restaurant The Lemon Tree: een heuse Sallandse parel in het centrum van Deventer. Geef je ogen de kost, waardeer de natuur op een nieuwe manier en laat je inspireren door onder andere de keuken van Kopenhagen. Waai daarna terug naar The Lemon Suites waar je in een riant bad uitgebreid nageniet van de avond.

boek Arrangement

The Christmas Deal

Wanneer de sneeuwvlokjes vallen en de bellen rinkelen is het tijd om lekker te gaan dineren. Met een heus volledig verzorgd kerstmenu door The Lemon Tree. Laat je daarna in één van de hemelbedden vallen of neem met een glas champagne plaats in een van onze riante baden. Een kerst om nooit meer te vergeten!

boek Arrangement

The Oud&Nieuw Special

Luid samen op onvergetelijke wijze het nieuwe jaar in met een gastronomisch zesgangendiner. Eenmaal aangekomen in een van onze suites geniet je vanuit bad van al het mooie vuurwerk met uitzicht op de IJssel. Gegarandeerd een jaarwisseling die je nog lang bijblijft!

boek Arrangement