No items found.

The River Suites

2
personen
70
m2
1
x
Kingsize bed
x
Eénpersoons bed

Direct bij het binnenlopen wordt je overrompeld door de bijzondere kunstwerken en het sfeervolle en tegelijkertijd minimalistische design. Wanneer je over de handgemaakte zijden tapijten en vloeren loopt vallen je ogen direct op de luxueuze sfeerverlichting die uit de ensuite badkamer komt.

In de suite heb je voldoende ruimte om samen met je gasten te genieten van het uitzicht terwijl je plaatsneemt in de sofa's of aan de eettafel die ruimte biedt voor zes mensen. Het uitzicht op de IJssel vanaf daar is majestueus en sprookjesachtig te noemen. Wanneer je uit de goed gevulde bar of wijnkoeler een drankje pakt en op bed ploft wil je al helemaal niet meer weg. En dat is precies de bedoeling. Laat je meevoeren in alle perfectie, omarm het minimalisme, geniet van het prachtige design en laat je gedachten gaan. Welkom in de meest complete design suite van Deventer!

De aangrenzende kamer is ontworpen in een bijpassende stijl, waardoor deze suite kan worden uitgebreid tot een twee-slaapkamer-suite, ideaal voor families of vrienden. Op basis van beschikbaarheid uiteraard.

voorzieningen

Airco
Bad
Nespresso machine
WiFi
TV / streaming services
Kledingkast
Bureau
IJsselzicht
Keuken
Kluis
Slimme verlichting
Vrijstaand bad
Woonkamer
Dinerruimte
Sonos speaker

Direct boeken?

We nemen je even mee naar een andere plek om je boeking in orde te maken. Ga je mee?

Verder aanwezig

Kledingkast
Föhn
Housekeeping
Strijkijzer
Eigen Toilet
Toiletpapier
Wekdienst
Verwarming
Beddengoed
Handdoeken
Pantoffels

Andere Suites

niet gevonden wat je zocht?
bekijk onze andere suites

The Penthouse Suites

Laat je meevoeren door alle zachtheid en het ongekende contrast met de drukte van de stad. Alles wat je nog niet eerder hebt gezien in een hotel? Dat komt in onze Penthouse Suites samen.

The Lemon Suites

Plof met een fles champagne neer op een van onze imposante, goud omlijste hemelbedden en laat je overweldigen door de subtiele intimiteit en serene ambiance.